...read the wave
Guest Writer - Gastautor - Gast Schrijver
www.nanoTsunami.com


K.P. Merlinq

Merlinq in Nanoland

 

K. P. werd in 1969 geboren in Zuid-Holland. Was na zijn studie Informatiekunde voor een aantal jaren betrokken bij projecten op het gebied van Nieuwe Media. Heeft vervolgens als project-/interimmanager en consultant een grote varieteit aan organisaties bijgestaan. Varierend van start-up tot multinational, met name in sectoren finance, logistiek, zakelijke dienstverlening en IT. Tussendoor YMP programma aan Nijenrode Universiteit doorlopen. Draagt als zelfstandig management consultant bij aan ontwikkeling van organisaties, met focus op bezieling en innovatie.

Vanuit belanstelling voor invloed van nieuwe technologie op het leven en bezorgdheid voor het toekomstig leefklimaat van zijn kinderen heeft hij interesse ontwikkeld in nano-tech. Ziet de ongekende mogelijkheden, maar ook gevaren. Vindt het daarom van groot belang dat er in Nederland voldoende informatie-uitwisseling is tussen alle belanghebbenden, en met name zoveel mogelijk publieke discussie. Dit ter stimulering van toepassing nano-technologie op verantwoorde wijze.

K.P. heeft zich ten doel gesteld hier aan bij te dragen, door vragen stellen aan overheid, wetenschap en industrie over hun standpunten. Zowel ter verantwoording, als om te begrijpen en onnodige publieke angst weg te nemen.


© 2004 K.P. Merlinq Holland


K.P. Merlinq

 

 

Nederland geen NanoWater-land

 

 

Nanotechnologie ontbreekt op Holland-Innovation

 

 


who is reading
the wave ?

missed some news ?
click on archive photo

 

or how about joining us

 

or contacting us ?

 


about us

 

our mission